Cocotxes de bacallà amb gules en salsa verda
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un paquet de gules de 300 grams
- 300 grams de cocotxes de bacallà
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Dues caienes( bitxos )
- Farina
- Sis alls pelats laminats
- Ví blanc
- Sal
- Fumet blanc de peix ( el podeu trobar a les meves receptes )
2 racions
Utensilis
Una cassola marinera baixa
Un batedor de varetes
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, en la cassola marinera amb un raig d'oli, fregim els alls laminats i les caienes.
Quan els alls són mig daurats, afegim un polsim de farina, un raig de ví blanc i una mica de fumet blanc, i ho remenem amb el batedor de varetes. Tot seguit, afegim les cocotxes i deixem que coguin una mica.
Seguidament, corregim de sal, afegim les gules, ho espolsem amb julivert picolat, i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més, tot remenant donant voltes a la cassola amb l'ajud de les nanses, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h
Notes
Aquesta recepta, si tenim mitjans econòmics, la podem fer en comptes de gules, amb angules.
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1819 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.