Truita de gules
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un paquet de gules de 300 grams
- Quatre ous batuts
- Oli d'oiva
- Sal
- Quatre alls laminats
- Una caiena
2 racions
Utensilis
Una paella mitjana
Un plat pla de porcellana
Una espàtula de fusta
Un bol de vidre mitjà
Un colador fí
Una cassoleta de terrissa mitjana
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa mitjana amb un raig d'oli, fregim els alls laminats i la caiena.
Seguidament, afegim les gules, els donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, les retirem i les passem pel colador fí, tot retirant tant els alls com la caiena.
Tot seguit, batem els ous amb el batedor de varetes, afegim les gules ben escorregudes d'oli, i ho reenem tot plegat.
A part, posem un rajolí d'oli en una paella mitjana, i quan l'oli és calent, aboquem la barreja d'ous i gules.
Quan la truita és mig cuita, agafem un plat pla, i la girem. Ja per acabar, la tornem a posar a la paella amb un rajolí d'oli, i acabem de fer la truita. La posem en un plat de porcellana, i ja la podrem treure a taula.
40min
Etiquetes:
La cuina de les truites
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2603 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.