Amanida d'alvocat, xerris, mandarines i pernil d'ànec amb vinagreta d'alvocat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Vinagreta d'alvocats ( la trobareu a les meves receptes )
- Mandarines confitades ( les trobareu a les meves receptes )
- Un pernil d'ànec
- Una safata de xerris
- Una safata de canonges
- Sal
- Dos alvocats que estiguin en el seu punt
4 racions
Utensilis
Una safata de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, preparem la vinagreta d'alvocat com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, agafem els canonges, els netegem i els posem en el bol. Tot seguit, tallem els tomàquets xerris en dues meitats, i els hi afegim. Seguidament, pelem els alvocats, els tallem a quadradets menuts, i els afegim en el bol. Tot seguit, afegim els grills de mandarines confitades, i ho reguem amb la vinagreta d'alvocats. Ho remenem ben remenat, i ho posem a la safata amb un polsim de sal.
Un cop tenim l'amanida ben posada damunt la safata, repartim d'una manera ben bonica, el pernil d'ànec tallat a rodelles ben fines, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3001 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.