Broqueta de carxofa, llagostí i botifarra de perol blanca
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Broqueta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit cors de carxofa
- Setze llagostins de mida mitjana
- Vuit rodelles de botifarra de perol blanca, de dos dits de gruix ( sense la pell )
- Aigua
- Julivert
- Salsa de marc de cava ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Vuit broquetes de fusta
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un bol de vidre mitjà
Elaboració
Primerament, posem els cors de carxofa a coure amb aigua, sal, i un brot de julivert.
Quan són cuits, els traiem i els posem en un bol amb aigua freda, i un grapat de glaçons, i els reservem. Tot seguit, pelem els llagostins, i els coem amb aigua i sal i quan són cuits ( tres minuts ) els traiem i els refredem amb aigua freda i glaçons.
En el moment de muntar les broquetes, posem primer de tot, un llagostí clavat al cap de munt de la broqueta, després clavem un cor de carxofa, seguim amb un altre llagostí, i acabarem la broqueta, tot clavant-hi una rodella de botifarra blanca, i ja les tenim llestes per servir a taula ( dues broquetes per persona ). En el moment de servir-les, les podem regar amb una mica de salsa al marc de cava, que trobareu a les meves receptes.
1h
Notes
Si no és temps de carxofes, sempre ho podem fer amb cors de carxofa congelats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1210 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.