Gambes amb gabardina
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis gambes de mida gran
- Oli d'oliva
- Dos tomàquets xerris
- Escarola
- Sal
- Un ou batut
- Farina
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata plana
Paper de cuina
Elaboració
Primerament, pelem les gambes, les passem per farina, ou batut i les fregim amb oli d'oliva.
Quan són fregides, les posem damunt un paper de cuina. En el moment de servir el plat a taula, en el centre del plat, posem un niu d'escarola amb els tomàquets xerri tallats en dues meitats,
i al voltant del plat, repartim les sis gambes fregides, i ja ho podem treure a taula.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1956 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.