Ofegat de faves i pèsols

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 100 g de Cansalada del gorgil (papada)
  • 8 Cebes tendres
  • 12 Alls tendres
  • 1 Lligat de menta, julivert i llorer
  • 1 kg de faves tendres desgranades
  • 1/2 de kg de pèsols tendres desgranats
  • 200 g de botifarra negra
  • Sal i pebre negre mòlt
  • Oli d'oliva

8 racions

Elaboració

En una olla amb oli calent, hi afegim la cansalada salpebrada.
La cansalada s'ha de sofregir bé fins que quedi rossa.
Després hi tirem la ceba tendra picada i l'all tendre, apugem una mica el foc.
Hi posem el lligat d'herbes i ho tornem a salpebrar.
Incorporem a l’olla, les faves i els pèsols.
Rectifiquem de sal, posem la tapa de l’olla al revés amb aigua calenta a sobre. Sacsegem l’olla. Deixem coure 15 minuts.
Hi afegim la botifarra negra sencera .
Anem sacsegant l’olla continuament. Deixem coure uns 10 minuts més.
Ja es pot servir.

40min


Recepta de cuina de Ofegat de faves i pèsols
En procés de cocció.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Ofegat de faves i pèsols
En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3100 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: