Ofegat de faves i pèsols
Categoria:
Llegums i verdures
Dieta: hipocalòrica
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 100 g de Cansalada del gorgil (papada)
- 8 Cebes tendres
- 12 Alls tendres
- 1 Lligat de menta, julivert i llorer
- 1 kg de faves tendres desgranades
- 1/2 de kg de pèsols tendres desgranats
- 200 g de botifarra negra
- Sal i pebre negre mòlt
- Oli d'oliva
8 racions
Elaboració
En una olla amb oli calent, hi afegim la cansalada salpebrada.
La cansalada s'ha de sofregir bé fins que quedi rossa.
Després hi tirem la ceba tendra picada i l'all tendre, apugem una mica el foc.
Hi posem el lligat d'herbes i ho tornem a salpebrar.
Incorporem a l’olla, les faves i els pèsols.
Rectifiquem de sal, posem la tapa de l’olla al revés amb aigua calenta a sobre. Sacsegem l’olla. Deixem coure 15 minuts.
Hi afegim la botifarra negra sencera .
Anem sacsegant l’olla continuament. Deixem coure uns 10 minuts més.
Ja es pot servir.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3100 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.