Musclos amb romesco gratinats
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 32 munsclos de mida gran
- Un dit d'aigua
- El meu romesco ( el podeu trobar a les meves receptes)
- Formatge ratllat
4 racions
Utensilis
Una safata plana metàl·lica
Una safata de porcellana blanca
Una cassola fonda, amb tapa
Una mànega pastissera amb un broc mitjà
Elaboració
Primerament, netegem els musclos i els fiquem a la cassola amb tapa, perqué s'obrin.
Quan són oberts, els hi traiem una clova i els posem ben plans damunt la safata metàl·lica.
Seguidament, amb l'ajud de la mànega pastissera, posem una mica de romesco damunt de cada musclo i un polsim de formatge ratllat.
A continuacó, ho gratinem a 180º una mica, tant sols fins que el formatge és rosset.
Tot seguit, els posem a la safata de porcellana, i ja els tenim llestos per servir a taula.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1951 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.