Sepionets a la bruta amb cigronets
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 350 – 400 g de sepionets
- 1 Pot de conserva casolana de cigrons petits.
- Oli d'oliva verge extra
- Alls
- Julivert
- Sal (amb moderació)
2 racions
Utensilis
Morter.
Elaboració
-"Rentem" els sepionets i els traiem la boca i la ploma.Els sepionets de platja si els netegeu i els peleu els hi treieu tot el sabor. Els sepionets són sípies petites de platja solen estar molt bé de preu i són d'un gust boníssim, els venen així amb una pell grisenca doncs bé no heu de treure-li "res" com a molt la boca al centre dels tentacles, la ploma dura si vols la treus però si no la traieu, després surt sola, la borsa interior també l'heu de deixar.
-Tallem els alls a trossets petits i el julivert fresc, també.
-Posem una mica d'oli d'oliva a escalfar en una paella i tirem els sepionets i quan estiguin gairebé fets hi afegim la meitat dels alls, el julivert i els cigrons. Remenem bé i deixem coure uns 15 minuts.
-La resta d'alls i julivert, ho barregem amb una mica d'oli d'oliva cru i una mica de sal, o bé els piquem en un morter, i amanim els sepionets.
-Ja podem servir el plat.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3850 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.