Sepionets a la bruta amb cigronets

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 350 – 400 g de sepionets
  • 1 Pot de conserva casolana de cigrons petits.
  • Oli d'oliva verge extra
  • Alls
  • Julivert
  • Sal (amb moderació)

2 racions

Utensilis

Morter.

Elaboració

-"Rentem" els sepionets i els traiem la boca i la ploma.Els sepionets de platja si els netegeu i els peleu els hi treieu tot el sabor. Els sepionets són sípies petites de platja solen estar molt bé de preu i són d'un gust boníssim, els venen així amb una pell grisenca doncs bé no heu de treure-li "res" com a molt la boca al centre dels tentacles, la ploma dura si vols la treus però si no la traieu, després surt sola, la borsa interior també l'heu de deixar.
-Tallem els alls a trossets petits i el julivert fresc, també.
-Posem una mica d'oli d'oliva a escalfar en una paella i tirem els sepionets i quan estiguin gairebé fets hi afegim la meitat dels alls, el julivert i els cigrons. Remenem bé i deixem coure uns 15 minuts.
-La resta d'alls i julivert, ho barregem amb una mica d'oli d'oliva cru i una mica de sal, o bé els piquem en un morter, i amanim els sepionets.
-Ja podem servir el plat.

25min


Recepta de cuina de Sepionets a la bruta amb cigronets
En el plat per degustar-los
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: