Cuixes de pollastre a la ratafia
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 4 cuixes de pollastre
- 4 tomaquets mitjans i madurs
- 4 cebes grans
- 2 fulles de llorer
- 1cullerada de vinagre de poma
- 1/2 got de ratafia
- 12 datils
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Posem en una cassola ampla 1 raig d'oli d'oliva
Quant estigui calent i posem les cuixes salpebrades i les deixem daurar.
Afegim els tomàquets tallats a quarts, després les cebes mal tallades i les fulles de llorer
Deixem coure uns 10 mts.
Posem el vinagre donem unes voltes i afegim la ratafia deixem 10 mts.
Posem els dàtils tapem i deixem 10 mts. més
Rectifiquem de sal.
Sevir molt calent
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2548 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.