"Crespillos" d'Alquézar
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Aragó - Alquézar ( Osca )
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 40 Fulls de borratja
- 3 Ous
- 125 Gr. de Farina
- 75 Ml. de Llet
- 50 Ml. d'Anís
- Oli d'oliva verge extra
- 2 Cullerades de sucre
- Fulls de menta
4 racions
Elaboració
Trenquem els ous i els batem en un bol. Hi afegim la farina, la llet i l'anís i seguim batent amb la vareta fins a aconseguir una massa homogènia sense grumolls.
Introduïm les fulles de borratja i les untem bé a la massa.
Les fregim pels 2 costats en una paella amb oli calent.
Les escorrem sobre un plat folrat amb paper absorbent de cuina.
Piquem les fulles de menta i les barregem amb les 2 cullerades de sucre. Col·loquem les fulles de borratja en una font i les empolvorem amb la barreja anterior.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1209 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.