"Crespillos" d'Alquézar

Categoria:
Típica de: Espanya → Aragó - Alquézar ( Osca )
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 40 Fulls de borratja
  • 3 Ous
  • 125 Gr. de Farina
  • 75 Ml. de Llet
  • 50 Ml. d'Anís
  • Oli d'oliva verge extra
  • 2 Cullerades de sucre
  • Fulls de menta

4 racions

Elaboració

Trenquem els ous i els batem en un bol. Hi afegim la farina, la llet i l'anís i seguim batent amb la vareta fins a aconseguir una massa homogènia sense grumolls.
Introduïm les fulles de borratja i les untem bé a la massa.
Les fregim pels 2 costats en una paella amb oli calent.
Les escorrem sobre un plat folrat amb paper absorbent de cuina.
Piquem les fulles de menta i les barregem amb les 2 cullerades de sucre. Col·loquem les fulles de borratja en una font i les empolvorem amb la barreja anterior.

40min


Recepta de cuina de "Crespillos" d'Alquézar
En el plat per degustar-los
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1209 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: