Bacallà en salsa verda i penques de bledes
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre lloms de bacallà de 250 grams cada un
- Quatre bledes grosses
- Aigua
- Farina
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Quatre alls laminats
- Sal
- Fumet blanc de peix ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera
Una paella gran
Un cassó gran
Una safata plana, amb paper de cuina
Una escorredora
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, enfarinem els talls de bacallà, els fregim per les dues bandes, i els reservem damunt un paper de cuina.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim els troncs de les bledes,tallats en trossos de tres dits de llarg després d'haver-hi tret els fils dels costats.
Un cop cuits al " dente ", els escorrem i reservem.
Seguidament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats fins que veiem que són rossos. Tot seguit, afegim un got de vi blanc, i ho espolsem amb farina.
Ho remenem amb el batedor de varetes, i seguidament afegim fumet de peix blanc, i seguim remenant. Corregim de sal, i hi posem les penques de les bledes. Tot seguit, afegim els lloms de bacallà, remenem tot sacsejant la cassola en cercles, espolsem amb força julivert picolat, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, abans de treure-ho a taula en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1362 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.