Espaguetis amb musclos i gambetes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'espaguetis
- 200 grams de gambetes pelades de mida mitjana
- 200 grams de vianda de musclos
- Tres cullerots de sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves recveptes )
- Vi blanc
- Fumet de peix ( el podeu trobar a les meves receptes )
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua
- Mantega
- Formatge ratllat ( és optatiu )
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa
Una cassola fonda
Una espàtula de fusta
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb aigua, un toc de mantega i un polsim de sal, posem a coure els espaguetis, fins que siguin cuits al " dente ". Tot seguit, els escorrem i els reservem. Seguidament, en una cassola de terrissa, posem: el sofregit de tomàquet, els musclos, i les gambes. Donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim un got de vi blanc i un dit de fumewt de peix. Quan tot el conjunt ja és mig cuit, afegim els espaguetis escorreguts, l'hi donem unes voltes a tot plegat, corregim de sal, i deixem que cogui tot junt deu minuts més abans de treure-ho a taula en la mateixa cassola. Si volem, ho podem espolsar amb una mica de formatge ratllat.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2272 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.