Sopa minestrone amb arròs

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Ceba
  • 2 Pastanagues
  • 1 Porro
  • 1 Nap
  • 1 Xirivia
  • 1 Patata gran
  • 1 Tomàquet madur
  • 1 Fulla de llorer
  • 2 Litres i mig de brou de verdures o de pollastre
  • 120 g d'arròs
  • 2 Fulles d'alfàbrega
  • Julivert
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

-Pelem i trossegem totes les verdures en trossos petits.
-Triturem el tomàquet.
-Piquem el julivert i l'alfàbrega.
-En una cassola gran, hi afegim 3 cullerades d'oli d'oliva, i la posem el foc mitjà.
-Quan estigui calent, hi afegim totes les verdures, hi tirem una mica de sal i ho sofregim uns 3 minuts.
-Hi tirem el brou i deixem que bulli la sopa durant 30 minuts aproximadament. Vigilem que no es quedi sense brou.
-Passats els 30 minuts, hi tirem el julivert i l'alfàbrega picada.
Li afegim l'arròs i deixem que bulli, 20 minuts més.
-Provem el punt de sal i si cal rectifiquem.
-Ja es pot servir.

1h


Recepta de cuina de Sopa minestrone amb arròs
En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1110 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: