Sopa minestrone amb arròs
Categoria:
Sopes i cremes
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Ceba
- 2 Pastanagues
- 1 Porro
- 1 Nap
- 1 Xirivia
- 1 Patata gran
- 1 Tomàquet madur
- 1 Fulla de llorer
- 2 Litres i mig de brou de verdures o de pollastre
- 120 g d'arròs
- 2 Fulles d'alfàbrega
- Julivert
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
-Pelem i trossegem totes les verdures en trossos petits.
-Triturem el tomàquet.
-Piquem el julivert i l'alfàbrega.
-En una cassola gran, hi afegim 3 cullerades d'oli d'oliva, i la posem el foc mitjà.
-Quan estigui calent, hi afegim totes les verdures, hi tirem una mica de sal i ho sofregim uns 3 minuts.
-Hi tirem el brou i deixem que bulli la sopa durant 30 minuts aproximadament. Vigilem que no es quedi sense brou.
-Passats els 30 minuts, hi tirem el julivert i l'alfàbrega picada.
Li afegim l'arròs i deixem que bulli, 20 minuts més.
-Provem el punt de sal i si cal rectifiquem.
-Ja es pot servir.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1110 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.