Musclos arrebossats
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres quilos de musclos grossos
- Oli d'oliva
- Quatre ous batuts
- Pa ratllat
- Farina
- Aigua
6 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Un bol de vidre
Una safata plana
Una aranya de filferro
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb un dit d'aigua, obrim els musclos i els reservem.
Un cop freds, els anem traient de la clova, els passem per farina, ou batut i pa ratllat, i els fregim en una paella amb oli d'oliva. Un cop fregits, els posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, els posem en una safata de porcellana blanca, i ja els podrem treure a taula, per fer l'aperitiu.
1h
Notes
Per fer aquesta recepta, millor si comprem musclos de Galícia, ben grossos.
Aquesta recepta, també la podem fer arrebossant els musclos en tempura, en comptes d'arrebossar-los com fem en aquesta recepta, ja que ens quedaran més suaus de gust i més cruixents al menjar-los.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2561 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.