Filet de porc amb salsa de figues i patates a la papillot
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre filets de porc, de 300 grams cada un
- Oli d'oliva
- Salsa de figues ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Sal
- Pebre negre en pols
- Patates a la papillot ( les podeu trobar a les meves receptes )
- Vuit tires fines, de cansalada fumada
4 racions
Utensilis
Quatre plats grans de porcellana blanca
Un safata metal·lica per anar al forn
Unes pinces per la planxa
Una safata fonda pel forn
Un cassó mitjà
Elaboració
Primerament, fem les patates a la papillot com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem.
A part, fem la salsa de figues com explico a la meva recepta, i la reservem calenta damunt la planxa.
Seguidament, salpebrem els filets i els fiquem a la planxa amb dos tires de cansalada al damunt, fins que són cuits al nostre gust.
En el moment de muntar el plat, posem el filet en el centre del plat, el cobrim amb una mica de salsa de figues, i al costat posem mitja patata a la papillot, tal com explico a la meva recepta, i ja podrem servir els quatre filets a taula.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1226 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.