Porros amanits amb vinagreta de verduretes i mongetes de Santa Pau
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- La part blanca de dotze porros gruixuts
- Vinagreta de verduretes i mongetes de Santa Pau ( la trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- Sal
4 racions
Utensilis
Una safata de pocellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora
Un batedor de varetes
Un bol gran de vidre
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta i la reservem.
A part, en un cassó amb aigua i sal, coem els porros fins que estiguin al " dente ", i els escorrem.
Seguidament, els posem a la safata de porcellana, i els cobrim amb la vinagreta de verduretes i les mongetes de Santa Pau, i ja els podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
784 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.