La truita de la Diada
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres patates mitjanes, tallades per fer truita
- Una ceba pelada, tallada per fer truita
- Quatre ous batuts
- Sal
- Oli d'oliva
- Dos pebrots vermells
- Un pot d'olives farcides
4 racions
Utensilis
Dues paelles grans
Un plat gran rodó, de porcellana
Un plat per girar la truita
Una espàtula de fusta
Una safata plana, pel forn
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, en una paella amb un rajolí d'oli i un polsim de sal, fregim a foc baix les patates per fer la truita, i un cop fregides, les escorrem i les fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, fem el mateix amb la ceba, la fregim, l'escorrem i la fiquem en el bol de vidre.
Seguidament, afegim els ous batuts, ho remenem ben remenat i ho reservem.
A part, posem els pebrots untats amb oli i un polsim de sal, en una safata per anar al forn, i els coem a 180º, fins que són ben cuits. Tot seguit, els passem per un raig d'aiua, els pelem, i els tallem a tires una mica amples.
A continuació, fem la truita de patates amb ceba, i un cop feta, la posem damunt un plat de porcellana rodó. Seguida,emt, fiquem les tires de pebrot vermell escalivat formant les quatre barres, fiquem les olives tot vorejant la truita, i ja la tenim llesta per treure a taula, i celebrar la diada de Catalunya.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1285 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.