Filet de vedella amb salsa de panses i cruixents de verduretes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un filet de vedella de 250 grams
- Dues tires de cansalada fumada, tallada ben primeta
- Una llesca de pa de motlle, fregida, i tallada rodona
- Salsa de panses de Corint (la trobareu a les meves receptes)
- Cruixent de verduretes (ho trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
1 racions
Utensilis
Una paella mitjana
Un cassó mitja
Un plat gran, de porcellana blanca
Dos escuradents
Elaboració
Primerament, fem el cruixent de verduretes, i el reservem.
Seguidament, fem la salsa de panses, i la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, salpebrem el filet, l'emboliquem a lo ample amb les dues tires de cansalada, les subjectem amb dos escuradents, i fregim el filet amb un rajolí d'oli, fins que el tenim cuit al nostre gust.
Seguidament, traiem els escuradents, posem el filet damunt el pa fregit, en el centre del plat, ho cobrim amb la salsa de panses, i tot seguit, fiquem a la part de baix del filet, el cruixent de verduretes, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Notes
Farem tants filets, com començals seguin a taula.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
734 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.