Sípia i popets estofats amb romesco i mongetes del ganxet
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una sípia mitjana de 500 grams, aproximadament
- 600 grams de popets congelats 40/60
- Fumet de peix ( el tobareu a les meves receptes )
- Romesco ( el trobareu a les meves receptes)
- 500 grams de mongetes del ganxet cuites
- Conyac
- Aigua
- Dues fulles de llorer
- Una branca d'àpi
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una cassola plana de terrissa
Un cassó gran
Un atedor de varetes
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, el llorer i l'àpi, posem a coure tant la sípia, com els popets tots junts. Quan tot plegat és mig cuit, ho escorrem i reservem juntament amb el brou de la cocció.
Seguidament, tallem la sípia a trossos regulars i els popets els deixem sencers i ho reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa, fiquem un got de conyac, i un cop calent, l'encenem.
Seguidament, afegim quatre cullerots de romesco, el brou de la cocció de la sípia, i afegim una mica de fumet de peix. Anem remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal, i tot seguit, afegim tant la sípia com els popets, i deixem que cogui tot plegat, uns quinze minuts, i ja podrem afegir-hi les mongetes del ganxet. Deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més. ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podem treure a taula, en la mateixa cassola.
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
873 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.