Salsa de kiwis
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una ceba picolada
- Vuit kiwis( grocs o verds)
- Oli d'oliva
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en pols
- Maizena ( si cal )
- Mantega
10 racions
Utensilis
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un colador fí
Un atuel amb tapa, per guardar la salsa
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en un cassó mitjà amb un rajolí d'oli d'oliva, sofregim a foc baix, la ceba picolada.
Tot seguit pelem els kiwis, els tallem a rossos menuts i els afegim en el cassó juntament amb la ceba.
Quan tot el conjunt és ben cuit, afegim : un polsim de sal i pebre i l'aigua, segons la quantitat de salsa que vulguem fer.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i tot seguit, passsem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador fí en el cassó hon acabarem de fer la salsa.
Amb el foc baix, anem remenant amb el batedor de varetes, afegim un dau de mantega, i si cal espessir-ho, afegim una mica de Maizena disolta amb aigua freda.
Un cop aconsseguida la textura que desitgem, la deixem refredar i la guardem en l'atuell amb tapa a la nevera, fins el moment de fer-la servir.
40min
Notes
Aquesta salsa, és molt adient tant per receptes de carns, aviram, porc i peixos.
Aquesta salsa, la podem fer tant amb kiwis verds, com grocs.
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1729 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.