Truita de patata, ceba i bacallà
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues patates
- Una ceba
- 4 Ous batuts
- 200 grams de bacallà esqueixat
- Oli d'oliva
2 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata rodona de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Una espàtula de fusta
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, dessalem el bacallá, l'esmicolem i el reservem. Tot seguit, pelem les patates i les tallem per fer truita. Pelem la ceba i la tallem per fer la truita.
A continuació, en una paella amb oli d'oliva, fregim la ceba i les patates, a foc mitjà.
Quan veiem que tot plegat és mig cuit, afegim el bacallà uns dos minuts, i ho retirem del foc.
Seguidament, escorrem l'excés d'oli i ho fiquem en el bol de vidre.
A part, batem els quatre ous, i els afegim en el bol amb la resta d'ingredients.
Ho remenem ben remenat, fiquem un rajolí d'oli d'oliva a la paella a foc mitjà, i fem la truita.
Quan és cuita d'una banda, la girem i l'acabem de coure. Tot seguit, la fiquem a la safata rodona de porcellana, i ja la podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: La cuina de les truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3489 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.