Patates bullides amb pell, fregides i untades amb allioli
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tapes
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis patates de mida mitjana
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un morter d'allioli fet a mà
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
- Aigua
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, rentem a raig d'aixeta les patates i les posem a coure en un cassó amb aigua i sal. Quan són cuites al " dente ", les tallem en rodelles de dos dits de gruix i les fregim en una paella amb oli d'oliva. Quan ja són daurades, les retirem i les anem posant a la safata de porcellana. A part, fem l'allioli com explico a la meva recepta, i tot seguit untem les patates amb allioli, les espolsem amb una mica de julivert picat, i ja les podrem servir.
1h
Notes
Aquesta recepta la podem fer servir com a primer plat, guarnició, o per fer l'aperitiu.
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3528 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.