Lluç a la provenzal
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 rodanxes de lluç
- 4 tomàquets madurs grans
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 3 patates
- 1 pebrot verd
- 100 ml de vi blanc
- Oli, sal i farina
- Julivert i orenga
4 racions
Elaboració
Renteu el peix i assequeu-lo bé. Peleu i talleu les patates a daus grans. Ratlleu els tomàquets i reserveu-los en un plat. Talleu el pebrot a tires i les cebes en anelles. Saleu-ho.
Arrebosseu amb farina el pebrot i la ceba i fregiu-los en una paella amb oli. Retireu-los en un plat. Saleu el peix, enfarineu-lo i fregiu-lo. Quan estigui daurat, reserveu-lo.
Poseu en una cassola, el tomàquet, l'all picat, sal i orenga i les patates amb una mica d'aigua si fes falta i deixeu-ho coure uns 15 minuts a foc suau. Col·loqueu-hi la ceba , el pebrot i el peix. Regueu amb el vi i moure la cassola amb compte per espessir la salsa.
Tapeu-ho i deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Empolsar amb el julivert picat.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1587 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.