Confit d'ànec amb salsa de vi negre i patates a lo pobre
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Patates a lo pobre per una ració(les trobareu a les meves receptes)
- Salsa de vi negre per una ració(la trobareu a les meves receptes)
- Un confit d'ànec
1 racions
Utensilis
Un plat gran de porcellana blanca
Una safata metal·lica plana
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una safata fonda per fer les patates a lo pobre
Unes pinces per servir
Elaboració
Primerament, fem la salsa de vi negre i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem les patates a lo pobre i les reservem.
Tot seguit, posem el confit amb part del seu greix en una safata plana, i l'enfornem a 180º, fins que el confit és lleugerament daurat, el traiem i el fiquem en el centre del plat de porcellana.
Tot seguit, fiquem un niu de patates a lo pobre a la part de baix del plat, cobrim el confit amb la salsa i ja el podrem servir a taula.
1h 10min
Notes
Farem tants confits com persones seguin a taula
Etiquetes:
Cuina de tardor
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1707 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.