Llom al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una peça de llom de 1kg.
  • Vi de ribeiro
  • Mai-cena
  • Nata
  • Formatge rallat
  • Oli
  • Salla
  • Pebre

6 racions

Elaboració

Es salpebre el llom i es deix amb adob una hora.Es passa per la paella,per ensellar.
La salsa es fa amb un raig de "ribeiro",la mai-cena,la nata i el formatge.
Es posa la salsa d'amunt del llom i es cou al forn 25 minuts.

35min

Notes

Es pot servir amb puré de patata o unes cols de Brussel·les.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1763 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: