Sardines amb tomàquet al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 16 o 20 sardines fresques
- 2 o 3 tomàquets
- 1 llimona
- 2 alls
- Julivert
- Orenga
- Olives negres
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
Elaboració
S'escalfa el forn a 210ºC. Mentre, es netegen les sardines traient el cap i l'interior, es renten amb molt de compte i es salpebren. Es renten els tomàquets i es tallen a rodelles. En una safata que pugui anar al forn es posen les sardines i els tomàquets intercalats. Es barreja el suc de llimona amb quatre o cinc cullerades d'oli, els alls pelats i picats fins, el julivert també picat i l'orenga i s'escampa per damunt de les sardines i el tomàquet. S'hi afegeixen unes olives negres i es fica al forn durant un quart d'hora. Se serveix calent, tot i que també és bo menjat fred l'endemà.
25min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4858 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.