Ous remenats amb salmó fumat i calçots

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • La part blanca de deu calçots
  • Vuit ous batuts
  • 400 grams de salmó fumat en tacs
  • Oli d'oliva
  • Julivert picolat
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Sis llesques de pa de motlle tallat en triangles

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Una safata metal·lica amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la part blanca dels calçots tallada en brunoise. Quan ja és cuita, afegim el salmó fumat tallat en quadrets més aviat petits.
Seguidament, afegim els ous batuts i anem remenant amb l'espàtula de fusta fins que estigui cuallat al nostre gust. A part, agafem les llesques del pa de motlle tallades en triangles i un cop daurades, les fiquem en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Tot seguit, repartim la barreja en una safata de porcellana ben posada, i al voltant de tota la safata, repartim els triangles de pa fregit. Per acabar el plat, espolsem amb julivert picolat pel damunt de tot el remenat, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2761 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: