Macarrons amb bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de macarrons
- Aigua
- Sal
- Mantega
- 600 grams de gírgoles fresques
- Pebre negre en pols
- Una ceba picolada
- Dos cullerots de sofregit de tomàquet
- Un got de vi blanc
- Formatge .
- Una fulla de llorer
- Tres alls aixafats
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una cassola metal·lica fonda
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb aigua, sal i mantega, fiquem a coure els macarrons i quan són cuits al "dente", els escorrem i reservem.
Seguidament en una paella amb un raig d'oli, saltem les gírgoles salpebrades tallades a juliana, i les reservem.
Tot seguit, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim: el llorer, els alls i la ceba picolada. Quan tot plegat és mig fegit, afegim el sofregit de tomàquet i un got de vi blanc.
Seguidament, afegim els macarrons i les gírgoles, corregim de sal, ho remenem amb l'espàtula de fusta i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola, espolsada amb el formatge ratllat pel damunt.
1h 10min
Etiquetes: Cuina d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2166 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.