Amanida d'escarola amb gambes, bolets i romesco
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una escarola perruqueta
- Quatre cullerots del meu romesco(el trobareu a les meves receptes)
- 400 grams de gambes pelades de mida mitjana
- 400 grams de gírgoles naturals
- Sal
- Pebre negre en pols
- Aigua
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una safata gran de porcellana blanca
Una paella gran
Un cassó mitjà
Elaboració
Primerament, fem el romesco com explico a la meva recepta, i el reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les gírgoles tallades a juliana, salpebrades i un cop fregides, les reservem.
Tot seguit, en un cassó amb aigua i sal, escaldem les gambes durant tres minuts i les reservem.
A continuació, netegem l'escarola perruqueta la tallem a trossos regulars i la fiquem en el bol de vidre juntament amb les gambes i les gírgoles.
Seguidament, afegim el romesco, ho remenem tot ben remenat, i ho fiquem en la safata de porcellana, ben repartit, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: Amanides d'hivern Cuina d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2212 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.