Puding de bròquil, espàrrecs i bolets amb salmó marinat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un tall de puding de bròquil, espàrrecs i bolets d'un dit de gruix
- Quatre talls de salmó marinat (el podeu trobar a les meves receptes)
- Vinagreta de vinagre de mòdena (la trobareu a les meves receptes)
- Mitja ceba picolada molt menuda
- Salsa agra (la trobareu a les meves receptes)
1 racions
Utensilis
Un plat gran de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, en el centre del plat fiquem el tall de puding pla d'una manera abellidora.
Seguidament, al voltant del puding, fiquem els talls de salmó filetejats una mica arrugats.
A part, fem la salsa agra com explico a la meva recepta i la repartim pel damunt dels talls de salmó. Ja per acabr el plat, espolsem tot el plat amb la ceba picolada, ho reguem tot plegat amb la vinagreta de mòdena i ja ho podrem servir a taula.
1h
Notes
Farem tants plats com començals seguin a taula
Etiquetes: Amanides de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2491 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.