Sepietes a la bruta

Ingredients

  • Unes 12 sepietes molt fresques que a la peixateria ens preparen per fer a la bruta (no les netegen ni treuen les potes, únicament, treuen i posen sobre la sepieta la closca interna)
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Julivert

2 racions

Elaboració

Posem una planxa al foc i la deixem fins que estigui ben calenta. Hi posem un rajolí d'oli. Hi posem les sepietes, deixem coure 2 o 3 minuts per costat. No hi posem sal, perquè faria que la sepieta perdés aigua. Piquem julivert. Ho posem en un got i ho cobrim amb oli. Ho reservem.
Quan ja tenim les sepietes enrossides, les traiem de la planxa. Hi tirem l’oli que queda com verd pel julivert.

10min


Recepta de cuina de Sepietes a la bruta

En el plat per degustar-les.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2019 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: