Cuetes de bacallà en salsa verda i cloïsses
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze cuetes de bacallà dessalades de mida mitjana
- 300 grams de cloïsses fresques
- Sis alls laminats
- Dos bitxos (caienes)
- Oli d'oliva
- Farina
- Julivert picolat
- Aigua
- Vi blanc
- Fumet blanc de peix (el trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera plana
Un cassó gran
Un colador fí
Un plat de fusta
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua obrim les cloïsses, colem el brou amb un colador fí, i ho reservem.
A part, agafem les cuetes de bacallà dessalades, les passem per farina i les fregim en oli d'oliva dos minuts per cada banda i les reservem en una safata amb un paper de cuina per treure l'excés d'oli.
A continuació, en una cassola marinera plana amb un raig d'oli d'oliva fregim els alls laminats i les dues caienes, fins que els alls començen a ser daurats.
Tot seguit, afegim un bon polsim de farina, un got de vi blanc, ho remenem amb el batedor de varetes hi afegim el suc de les cloïsses i una mica de fumet blanc i seguim remenant amb el batedor de varetes.
Seguidament, afegim les cuetes de bacallà juntament amb les cloïsses, donem unes voltes amb l'ajud de les nanses de la cassola, afegim força julivert picolat, corregim de sal, ho deixem coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateix cassola amb un plat de fusta a sota.
1h 30min
Etiquetes: La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1129 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.