Boles de meló a la romana
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig meló de mida gran (en surten unes quaranta boles)
- Oli d'oliva
- Vuit ous batuts
- Farina
10 racions
Utensilis
Un estri per buidar fruites en forma de boles
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata de porcellana blanca
Una paella gran
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran
Una safata plana metal·lica
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament amb l'estri per fer boles, anem buidant el meló fins a tenir unes quaranta boles.
Seguidament, les espolvorem amb farina, les fiquem en el bol dels ous batuts, i tot seguit les fregim en una paella amb oli d'oliva fins que veiem que són daurades, i les anem ficant en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, ja les podem ficar d'una manera abellidora en una safata de porcellana blanca, i servir-les a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, és una guarnició molt adient tant per plats de peix com de carns, així com un excel·lent aperitiu.
Etiquetes: La cuina de les guarnicions La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2234 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.