Bonítol amb tomàquet, alls fregits i julivert
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis talls de bonítol d'un dit de gruix cadascun
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un got de vi blanc
- Vuit alls laminats
- Oli d'oliva
- Farina
- Un ramet de julivert picolat
6 racions
Utensilis
Una cassola marinera metal·lica
Una paella gran
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els alls laminats i quan comencen a estar daurats, afegim vuit cullerots de sofregit de tomàquet (el fem com explico a la meva recepta), un got de vi blanc, i deixem que redueixi a foc baix.
A part, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, fregim els talls de bonítol salpebrats i enfarinats, tres minuts per cada banda, i els afegim a la cassola juntament amb el sofregit.
Tot seguit, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu mints més, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta també la podem fer amb tonyina fresca
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4222 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.