Truita de seitons
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre ous batuts
- Vuit seitons de mida mitjana
- Farina
- Sal
- Oli d'oliva
- Julivert picolat
2 racions
Utensilis
Una paella mitjana
Un plat pla de porcellana blanca
Un plat per girar la truita
Un bol de vidre gran
Una paella gran
Una safata plana
Paper de cuina
Elaboració
Quan comprem els seitons, demanem que ens els facin en filets, i els tallem en tres trossos cadascun.
Seguidament, els salem, els enfarinem i els fregim tres minuts, i els reservem damunt un paper de cuina.
Tot seguit, en un bol de vidre batem quatre ous i els hi afegim un polsim de sal.
A continuació, afegim els seitons amb un polsim de julivert picolat, i en una paella mitjana fem una truita rodona.
Remenem una mica fins que qualli tot el conjunt, i un cop quallada d'una banda, amb l'ajud d'un plat l'hi donem la volta, i deixem que s'acabi de coure.
Seguidament, la fiquem en un plat, i ja la podem servir a taula.
40min
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de les truites Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2705 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.