Verats al forn amb patates a lo pobre amb "persillé"
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre verats de uns 300 grams cadascun (aproximadament)
- Patates a lo pobre (les trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Pa ratllat
- Dues cullerades de pebre vermell dolç
- Julivert picolat
- Quatre alls premsats
- Vi blanc
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una safata fonda per anar al forn
Una safata refractaria pel forn
Uns estalvis
Un bol gran de vidre
Un premsador per alls
Elaboració
Primerament en un bol de vidre prepararem la "persillé", fiquem: els alls premsats, el julivert picolat, força pa ratllat i dues cullerades de pebre vermell dolç. Ho remenem tot ben remenat i ho reservem. Seguidament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i un cop fetes en fem un llit en el fons de la safata refractaria.
A continuació, netegem i filetegem els verats i els anem ficant damunt del llit de patates amb la pell a sota, els salpebrem, els hi afegim un rajolí d'oli d'oliva, i els enfornem a 180º durant dos minuts.
Tot seguit, els espolsem amb la persillé pel damunt, els hi afegim un rajolí de vi blanc i tornem a enfornar-los tres minut més, i ja els tenim llestos per treure-ho a taula amb uns estalvis a sota la safata.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1829 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.