Aletes de pollastre al forn amb salsa americana
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 aletes de pollastre sense les puntes (sis per persona)
- Salsa americana (la trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Una branca de romaní
- Dues fulles de llorer
- Sis alls aixafats
- Un got de conyac
- Un got de vi ranci
4 racions
Utensilis
Una safata fronda refractaria
Un batedor de varetes
Un bol gran de vidre
Un pinzell ample
Unes tisores
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, tallem les puntes de les aletes amb unes tisores i les fiquem a la safata refractaria.
A part, fem la salsa americana com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, salpebrem les aletes i els hi afegim: el romaní, el llorer, el vi ranci, el conyac i un bon raig d'oli d'òliva.
Tot seguit, les pintem amb la salsa americana i les en fornem a 180º tot girant-les i pintant les de tant en tant fins que ja veiem que són cuites al nostre gust, i ja les podrem servir-les a taula en la mateixa safata amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1728 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.