Rovellons cuits amb el seu suc
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 24 rovellons de mida grossa
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una picada d'all,oli,i julivert (feta amb la batedora elèctrica)
4 racions
Utensilis
Un wok o una paella gran
Una safata rodona de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, rentem els rovellons a raig d'aixeta, els tallem en trossos regulars, els salpebrem i els fiquem en el wok o la paella amb un raig d'oliva a foc baix.
Anem remenant-los amb l'ajud de'una espàtula de fusta, fins que ja estiguin cuits al nostre gust.
Els afegim una mica de picada, ho remenem una mica, i ja els podrem servir a taula en la safata rodona de porcellana blanca.
1h
Notes
Encara que a la comarca del Baix Camp i les muntanyes de Prades la temporada del rovelló comença el dia 12 d'Octubre, en el mercat central de Reus ja podem trobar rovellons a la parada de l'amic Pere Margalef.
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2140 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.