Sardines arrebossades amb persillé sobre llit de carxofes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Deu carxofes de mida grossa
  • Dotze sardines de mida més aviat gran
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Persillé per dotze sardines (la trobareu a les meves receptes)
  • Quatre ous batuts

4 racions

Utensilis

Dues paelles grans
Una safata rectangular gran de porcellana blanca
Una safata metal·lica amb un paper de cuina
Un ganivet filetejador
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, netegem les sardines, els hi traiem l'espina central i les deixem obertes com un ventall.
Seguidament, les sallem, les passem per ou batut, per la persillé, i les fregim amb oli d'oliva fins que estiguin daurades, i les reservem damunt un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli.
Seguidament, traiem les fulles més grosses de les carxofes, els hi tallem la punta, i amb l'ajud d'un ganivet filetejador, les anem tallant a lo llarg en làmines una mica gruixudes.
A continuació, les salem, i les anem fregint en una paella amb oli d'oliva, i a mida que estiguin fregides, les anem posant tot cobrint el fons de la safata de porcellana.
Seguidament, anem posant les sardines damunt el llit de carxofes ben posades, i ja ho tenim a punt per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2032 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: