Amanida de festa major

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos sobres de pernil d'ànec
  • Dues llaunes de puntes d'espàrrecs
  • Una safata de tomàquets xerri
  • Vinagreta per espàrrecs blancs [Veure recepta]
  • Dos ous

5 racions

Utensilis

Una safata de porcellana rectangular plana
Un ratllador
Un cassó mitjà

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem els dos ous durant deu minuts, els refredem, els pelem i els reservem.
Seguidament, obrim les llaunes de puntes d'espàrrecs i les repartim per tota la safata de porcellana. Tot seguit, les amanim amb la vinagreta d'espàrrecs i ho cobrim amb els tomàquets xerri tallats en dues meitats.
A continuació, repartim el pernil d'ànec per damunt dels tomàquets, i un cop ben repartit, agafem els ous bullits, els ratllem tot cobrint l'amanida, i ja la podem servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5351 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: