Amanida mar i muntanya
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vinagreta d'anxoves (la trobareu a les meves receptes)
- Sis anxoves salades
- 200 grams de moixama tallada a rodanxes ben fines
- Sis tomàquets per amanir de mida mitjana
- Un pot d'olives farcides d'anxova
5 racions
Utensilis
Una safata plana rectangular de porcellana
Un biberó de plàstic
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta d'anxoves com explico a la meva recepta, i un cop feta la guardem en un biberó de plàstic.
A part, dessalem les anxoves amb aigua, i un cop dessalades les netegem, les fem en filets i les reservem.
A continuació, tallem els tomàquets en rodanxes, i les repartim per tota la safata.
Seguidament, repartim els filets d'anxova per damunt dels tomàquets, i ho reguem amb la vinagreta d'anxoves amb l'ajuda del biberó.
Tot seguit, repartim les olives farcides per tota l'amanida, i ja per acabar el plat, repartim els talls de moixama per tota la vorera de la safata, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: Amanides de primavera-estiu Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2544 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.