Múrgoles farcides amb fuagràs casolà, i salsa de vermut de Reus
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
5 racions
Utensilis
Una cassola fonda metàl·lica
Una safata rectangular gran de porcellana
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una mànega pastissera amb un broc metàl·lic fi
Paper film
Elaboració
Primerament, escaldem les múrgoles i les reservem.
Tot seguit, fem la salsa de vermut com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
El dia abans de fer la recepta, fem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el guardem a la nevera tapat amb un paper film. Quan ja és fred,afegim un raig de nata liquida, i anem remenant amb el batedor de varetes fins aconseguir una pasta fina.
A continuació, agafem la mànega l'omplim amb el fuagràs, i tot seguit ja podem farcir les múrgoles i les posem a la safata de porcellana ben posades en fila de tres en tres.
Quan ja les tenim totes farcides, les cobrim amb la salsa de vermut calenta, i ja les podrem servir a taula com aperitiu.
1h 30min
Notes
Abans de cuinar les múrgoles, hem de tenir em compte d'escaldar-les al menys uns vint minuts, doncs si no ho fem així, ens podrien ser indigestes.
Etiquetes:
Cuina de tardor La cuina dels aperitius
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1864 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.