Polpetes de llenguado a la papillot

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un llenguado de ració (300-400 grams aproximadament)
  • Una albergínia mitjana
  • Dos porros
  • Una branca d'api
  • Dues pastanagues
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc

1 racions

Utensilis

Una safata metàl·lica plana
Un plat pla gran
Un full de paper d'alumini
Unes tisores
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Quatre escuradents

Elaboració

Primerament, tallem totes les verdures en juliana molt fina i les sofregim a foc baix en una paella amb un raig d'oli d'oliva fins que estan ben cuites, i les reservem.
Mentre és couen les verdures, netegem el llenguado, i amb l'ajuda d'un ganivet en traiem quatre filets, i els enrotllem un per un, tot fixant-los amb un escuradents.
Seguidament, estenem un tros de paper d'alumini damunt el marbre de la cuina, fiquem un llit de verdures, i al damunt posem les quatre polpetes de llenguado, les salpebrem, ho reguem amb un raig de vi blanc i un raig d'oli d'oliva, i tanquem el paper d'alumini tot fent una bossa hermètica, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que la bossa s'infla, cosa que voldrà dir que les polpetes ja són cuites, i les retirem del forn.
En el moment de servir-ho a taula, amb unes tisores tallem el paper d'alumini com si féssim una finestra oberta, ho fiquem damunt del plat, i ja ho podrem servir a taula amb un rajolí d'oli pel damunt.

1h 30min

Notes

Farem tantes polpetes de llenguado, com persones seguin a taula.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1621 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: