Secret de porc amb salsa de figues i boles de patata saltades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una patata de mida gran
- Quatre talls de secret de porc tallats a mig dit de gruix
- Sal
- Pebre negre en pols
- Farina
- Oli d'oliva
- Salsa de figues (la trobareu a les meves receptes)
- Picada d'oli, all i julivert feta amb la batedora elèctrica
- Aigua
1 racions
Utensilis
Una paella gran
Un plat pla gran
Un estri per fer boles de patata
Un cassó mitjà
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Elaboració
Primerament, fem la salsa de figues com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
A part, fem una picada d'all, julivert i oli d'oliva amb la batedora elèctrica, i un cop feta, la guardem en el biberó.
Seguidament, en un cassó amb aigua i sal, fiquem a coure deu boles de patata que hem fet amb l'estri adient, i quan són cuites al "dente", les escorrem i les saltem en una paella, amb un bon raig de picada que tenim en el biberó, i les reservem.
Tot seguit, salpebrem els talls de secret, els passem per farina, i els fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop fregits, els posem en un plat pla a la part de dalt, en forma de mitja lluna, els cobrim amb una mica de salsa de figues, i tot seguit rodegem tot el plat amb les boles de patata saltades, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Notes
Farem tants plats com persones seguin a taula. (Aquesta recepta és individual)
Etiquetes:
Cuina de tardor
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1788 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.