Amanida de favetes i alls tendres amb pernil d'ànec i vinagreta de verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vinagreta de verdures (la trobareu a les meves receptes)
- Tres manats d'alls tendres
- 800 grams de faves petites congelades
- Aigua
- Sal
- Dos sobres de pernil d'ànec
- Oli d'oliva
5 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Una paella gran
Una safata rectangular de porcellana
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta de verdures com explico a la meva recepta, i la reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltem els alls tendres tallats a trossos regulars, i un cop cuits, els fiquem en el bol de vidre.
A part, en una cassola fonda amb aigua i sal, escaldem les favetes fins que estiguin cuites al "dente", i les afegim en el bol juntament amb els alls tendres.
A continuació, afegim la salsa de verdures, ho remenem tot ben remenat, ho repartim en la safata de porcellana, i tot seguit, repartim els talls de pernil d'ànec per tot el voltant de la safata, i ja ho tenim a punt per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Amanides de tardor Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2244 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.