Llonzes de porc a la graella amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • La meva escalivada (la trobareu a les meves receptes)
  • Vuit llonzes de porc
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Quatre plats plans grans
Unes pinces per la graella

Elaboració

Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, salpebrem les llonzes de porc i les posem damunt la graella perquè es coguin al nostre gust, i un cop cuites, ja les podrem ficar de dos en dos a cada plat, amb una mica d'escalivada a la part de baix, un raig d'oli d'oliva pel damunt de les llonzes, i ja les podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1101 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: