Llonzes de porc a la graella amb escalivada
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- La meva escalivada (la trobareu a les meves receptes)
- Vuit llonzes de porc
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Quatre plats plans grans
Unes pinces per la graella
Elaboració
Primerament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, salpebrem les llonzes de porc i les posem damunt la graella perquè es coguin al nostre gust, i un cop cuites, ja les podrem ficar de dos en dos a cada plat, amb una mica d'escalivada a la part de baix, un raig d'oli d'oliva pel damunt de les llonzes, i ja les podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1050 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.