Rajada al forn amb verdures saltades
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre trossos de rajada de 200 grams cadascun (aproximadament)
- Dues pastanagues
- Dos porros
- 200 grams de xampinyons laminats
- Dues branques d'api
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Una safata plana pel forn
Un wok gran
Elaboració
Primerament, en un wok gran, saltem: els xampinyons, les pastanagues tallades a juliana juntament amb els porros i les branques d'api tallades a juliana, amb un polsim de sal i un raig d'oli.
Quan totes les verdures ja estan ben cuites, les reservem.
Seguidament, fiquem els talls de rajada en una safata plana per anar al forn, salpebrats, amb un rajolí d'oli i un rajolí de vi blanc, i els enfornem a 180°, fins que la rajada estigui cuita al nostre gust.
A continuació, fiquem els talls de rajada cadascun en el seu plat, els reguem amb un raig d'oli d'oliva, i com a guarnició, fiquem un grapat de verdures saltades, amb un rajolí d'oli, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4361 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.