Costelletes de conill arrebossades amb cruixent de verdures
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre ous batuts
- 800 grams de costelles de conill per arrebossar
- Farina
- Pa ratllat
- Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Pebre negre en pols
5 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana metàl·lica amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Un atuell de plàstic rectangular
Un batedor de varetes
Una safata rectangular de porcellana gran
Elaboració
Primerament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit, el reservem en una safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
Seguidament, salpebrem les costelletes, les passem per farina, ou batut i pa ratllat, i les fregim en una paella amb cura que no es cremin perquè són molt delicades.
Un cop fregides, les posem ben repartides a la safata de porcellana en una part, i a la part de baix de la safata, repartim el cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
A moltes parades d'aviram del mercat central de Reus, ja venen les costelletes de conill tallades i preparades per arrebossar.
I suposo que en altres mercats de Catalunya, també.
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels arrebossats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2032 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.