Mongetes del ganxet fregides amb orella de porc
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una orella de porc de mida grossa
- 600 grams de mongetes del ganxet cuites
- Aigua
- Un branca d'api
- Una fulla de llorer
- Tres alls pelats
- Sal
- Pebre vermell dolç
- Oli d'oliva
- Pebre negre en gra
5 racions
Utensilis
Una safata gran de porcellana
Una cassola metàl·lica fonda
Un bufador
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal, un grapat de grans de pebre negre, una fulla de llorer i una branca d'api, posem a coure l'orella prèviament socarrimada amb el bufador, per tal de treure els pels que pugui tenir,i quan ja és cuita, la traiem i la reservem.
Quan ja és freda, la tallem en tires a juliana, la fiquem en un bol de vidre, l'espolsem amb pebre vermell dolç, la reguem amb oli d'oliva, i la reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats, i quan ja estan mig rossos, afegim les mongetes i les fregim fins que estan daurades.
Tot seguit, repartim les mongetes en la safata de porcellana, i tot seguit repartim pel damunt els trossos d'orella i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor-hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1311 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.