Flam de cafè
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 2 Tasses de cafè
- 300 ml de llet
- 370 g de llet condensada
- 4 Ous de pagès
Per al caramel:
- 100 g de sucre
4 racions
Utensilis
Un motlle per flams.
Elaboració
Del caramel:
Fonem el sucre en una paella a foc fort.
Estenem el caramel en un motlle. El reservem.
Del flam:
Batem els ous en un bol, HI afegim la llet condensada.
Ho barregem tot molt bé.
Aboquem la llet sense deixar de batre.
Preparem 2 cafès sols i els hi afegim.
Ho barregem tot molt bé.
Tirem la barreja al motlle.
Deixem coure al bany maria al forn (prèviament escalfat) a 170º C durant 40 minuts.
Un cop hagi quallat, el deixem temperar, desmotllem i ja es pot servir.
Es pot decorar amb nata, fulles de menta, ....
50min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2598 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.